Aurora's Beauty werkt samen met Cosmetisch Arts Peter Driessen van Face It in Almere.

Dr. Driessen biedt de meest professionele en betrouwbare Botox® en Hyaluronzuur behandelingen aan van Flevoland.

Bij Dr, Driessen bent u verzekerd van de beste cosmetische behandeling van Lelystad.

Dr. Driessen is een gecertificeerd cosmetisch arts en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en lid van de KNMG (De Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst).

 

 

De werkwijze

Er wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen met betrekking tot veilig en steriel werken. Vooraf – en tijdens de behandeling wordt er steeds met U overleg gepleegd, zodat er een esthetisch verantwoord resultaat wordt behaald. En er geen verrassingen zijn over de kosten. Er wordt rekening gehouden met het huidtype, soort rimpel/huiddefect en de wensen en budget van de cliënt.

Risico’s & complicaties

Als U kiest voor een behandeling moet U zich realiseren dat elke medische behandeling bepaalde risico’s met zich meebrengt en met complicaties gepaard kan gaan. Echter met onze moderne biologisch afbreekbare middelen is deze kans zeer gering en zijn de zeldzame complicaties niet ernstig. Daarnaast kan er ook een teleurstellend resultaat of soms geen resultaat zijn. Dit zijn echter uitzonderingen die elke cosmetisch arts helaas kent.

Dr, Driessen heeft gelukkig een zeer hoog percentage tevreden cliënten.

 

Maandelijks is Dr. Driessen aanwezig bij ons in de salon voor gratis consulten.